Antal besökare

lördag, maj 09, 2015

Älskar sig själv

Nu är det ju vår och man borde ta tag i vårstädningen så huset är redo för sommaren. 

Detta innebär också att man bl a ska torka fönster, men efter 6år med mina barn har jag insett att det är lika värt som att kasta pärlor åt svin. 

Min altandörr är en full fönsterdörr och mina barn älskar att titta ut där och på aftonen/ kvällen kan man ju se sin egen spegelbild. 

Men det räcker inte här. Många tror nu att de sätter sina händer på fönstret och kladdar lite och visst gör de det, men de måste även kunna titta så bra som möjligt så de står så nära de kan vilket innebär att även näsan är tryckt mot fönstret. Och om inte det vore nog så har de ärvt Peders koncentrations-min vilket innebär att tungspetsen hänger ut genom munnen. 

Så nu står de tryckta mot fönstret med kladdiga händer, näsan tryckt till en grisnos, tungan ute slickandes fönstret medan de spanar efter något spännande. 

Och om detta inte vore nog så älskar de sin egen spegelbild så mycket att om de ser sig själva i spegeln/ fönstret eller liknande så gör de likadant där. De praktiskt taget hånglar med sig själva för att de är så snygga. 

Nu har jag bara några dåliga bilder men ni kanske ser kladdet efter dem?! Och det var inte länge sen jag torkade bort kladdet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar