Antal besökare

lördag, juli 25, 2015

Har sommaren kommit nu?

Sommarvärmen har idag visat sig och det har varit en utedag för oss alla. Vi spenderade större delen av eftermiddagen hos Elida och hennes familj och gissa vad kul vi och barnen hade!

När vi kommit hem och ätit middag och lekt en stund så startade jag upp mitt gamla tv-spel. Nintendo 8-bitar och jag hann inte mer än få igång ett spel innan barnen tog över och spelade massor! De var överlyckliga och hade hur roligt som helst. 


Jag fick lite att göra då så jag rensade ute och samlade in jordgubbar, smultron och sockerärtor som barnen fick till kvällsfika med lite grädde och det var nog bland det bästa de ätit då de njöt av bären för fullt!
Men nu sover dem och jag myser i soffan framför tvn och snart ska nog även jag söka mig mot sängen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar