Antal besökare

måndag, februari 15, 2016

Nya tider

ILänge sen jag skrev sen sist tror jag. 

Men måste nog berätta att jag börjat med en ny inspiration och med en hel del hjälp och tips av experter. 

Jag är totalt usel på hur jag ska äta rätt för att få i mig rätt mat och rätt mängd med mat. Jag är även usel på vad jag ska träna när jag väl är på gymmet då jag inte riktigt vet vad jag ska göra eller hur det ska göras. 

Därför är det så bra att jag nu gått med i mat och motivations gruppen som Friskvårdskompaniet har. Och nu får jag hjälp att veta hur mycket jag ska äta av allt och vad jag ska satsa på. Vad jag ska äta mer av och mindre av, vad jag ska tänka på när jag handlar och allt olika när det kommer till mat. En dietist som finns till hands via sms och mail, och som sedan även håller kurstimme med oss ibland så vi får mer information och mer kunskap om mat och kost. 

Sen är det en PT (personlig tränare) som ger oss ett eget designat träningsprogram som vi får träna efter men som oxå får oss att börja träna för kroppens skull, så vi själva mår bra. 

Kanske jag vågar visa nån bild nån dag på den svettiga jag. Men inte idag. 

Till nästa gång vi hörs.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar