Antal besökare

torsdag, mars 13, 2008

Dagens bravader

Idag har jag haft en jobbig dag, Var massor att göra på jobbet och man hann nästan inte få någon kaffe rast. Men kul hade jag ändå;)

Just nu sitter jag och äter Ravioli framför datorn, känner inte att jag har så mycket tid att göra något lugnt, eftersom jag hade tänkt hinna städa lägenheten idag. Alla som känner mej vet ju oxå att jag hatar att städa, lämnar det helst åt denna "någon" som alltid fixar allas problem.. :P

Vad mer då? Jag hann då inte mer än hem innan jag var tvungen att gå ut med Taxi oxå. Han är så rolig ibland när man är ute och går, för ni visste kanske inte att han är rädd för vatten eller snarare så tycker han inte om vatten, bara när han ska dricka det. Så när man är ute och går kan man plötsligt se honom hoppa över en vattenpöl. Denna årstid vill han nästan inte ens vara ute då det är slask överallt. Men han måste ju få komma ut och kissa lite iaf.

Jag kom på att jag kommer vara rätt så dålig på att lägga upp bilder, men om det nu skulle vara så att ni skulle vilja se bilder på min familj, hund eller jag å mina fester så kan ni alltid gå in på:
Http://Itza.pixbox.se

Vad mer ska jag skriva då? Att jag inte kommer ha någonting att göra i helgen mest troligt. Peder verkar ska jobba i Umeå hela helgen och Jenny är på Vindälvsdraget. Så jag undrar vad jag ska hitta på, något kul vore alltid bra. Vi får se helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Tror tyvärr inte vi behöver någon barnvakt i helgen för jag ska jobba ett skift på skega och på söndag har vi babysim. Men jag ska ha dej i åtanke nästa gång vi hittar på något!! Hoppas du hittar på något annat i helgen!!

    SvaraRadera