Antal besökare

fredag, mars 14, 2008

Konstigt...

Jag är så fruktansvärt trött idag. Jag tyckte att jag la mej i god tid igår kväll men det kan jag inte ha gjort, trots att jag la mej just efter 21.30. Det var så otroligt tungt att stiga upp imorse att det går rent inte beskriva. Jag snozzade nog ett flertal gånger innan jag kom på att man var tvungen att släppa ut hunden innan jag for på jobbet. Och nu sitter jag på jobbet och bloggar för jag känner att jag kommer nog inte hinna med det när jag kommer hem.

Dessutom ska ni veta att jag drömde något väldigt konstigt inatt. Jag drömde att jag var en tatuerare och tydligen en väldigt duktig en. Alla i Skellefté visste vem jag var och att jag var den bästa som fanns (Detta är väldigt konstigt för alla vet att jag inte kan rita). Jag hade till och med en lokal jag höll till på. Det var en väldigt konstig dröm. Men jag kanske drömde det för jag vill ju så gärna tatuera mej eller för att dit jag ska flytta ska det vara en tatuerare. Jag har hittat motivet på tatueringen jag vill göra. Men vi får ju se hur det blir med den saken.

Jag är så trött men jag ska inte sova, tänkte hellre att jag skulle göra en tidig kväll, ikväll. Men då var det ju så att Peder kommer hem från Umeå idag oxå så man måste ju träffa honom så klart så vi får se hur det blir med den tidiga kvällen. Men jag är ju oxå ledig imorrn så man kanske ska ta sej en sovmorgon istället. Jag ska nog inte heller göra något speciellt i helgen. Alla verkar jobba eller så är dom inte i Skellefteå. Så vad ska man då hitta på? Kanske man ska motionera mycket med Taxi istället. Eller nå annat skoj och bra. Vi får se helt enkelt.

Ne nu måst jag ta å fortsätt me arbete...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar