Antal besökare

onsdag, mars 19, 2008

Jag trodde...

...att jag skulle få nån sovmorgon nu när man är ledig i 2 dagar. Men nej det ska jag ju inte få för då kommer grannen och borrar i väggen som ligger mot mitt sovrum. Så till slut blir jag tvungen att stiga upp. Vad ska jag nu hitta på? Kanske man ska hitta på nå med jenny elle nå sånt...

Jag fick höra av Peder att han mest troligt kommer hem ikväll:P Åh, så lycklig jag blir då...
Men jag har sagt till honom att jag mest troligt ska ge upp bilkörningen, eftersom det alltid ska hända mej nå när jag kör bil... Det var ju inte första gången jag fick soppa torsk, å sen har jag ju fått en bula på en annan av mina bilar, men det var lugnt för några månader senare så voltade ju jag med den, å sen har vi det som hände igår. Så det kanske vore bättre om jag helt enkelt gav upp med att köra bil.

Men just nu ska jag hoppa in i duschen och bli någorlunda fräsch innan jag ska fara till Jenny...
Men vi höres...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar