Antal besökare

tisdag, mars 18, 2008

Den värsta dagen någonsin..

Ja, jag skämtar inte. Idag är den värsta dagen som hittentills har varit för mej.

Dagen började med att jag försov mig så jag kom ca 1 timme försent till jobbet, men skulle ha varit där snabbare om jobbet var i stan förstås. Hade massor att göra på jobbet men de gick bra ändå. Men har varit stressad hela dagen ändå.
Sen slutade jag kl. 15,00 så jag hade räknat ut att jag hade 2 timmar på mig att fixa några småsker innan min pianolektion. Så jag for till Bureå och hämtade pianoboken och datorn förstås. Sen for jag mot stan men vad händer? Joo, märker att jag har lite med soppa i bilen och ingenstans att stanna eftersom detta var på 110 - vägen. Paniken sätter in och bensinen tar slut ca. 20 meter från den enda p-platsen som fanns just där. Så om inte detta skulle vara nog så hade jag även glömt mobilen hemma när jag rusade till jobbet i morse.

Så vad gör man?
Jag gjorde så att jag tog ut nyckeln, steg ut ur bilen och låste. Liftade in till mackarna på söder (Statiol) och ringde min kompis Jenny (Enda numret jag kan utan mobilen på kompisar i Stan) och hon fixar en bil som ska hjälpa mig. Måste ge Statiol söder ett hurra för att de räddade mej ur min knipa genom att låna ut både telefon och bensindunk.
När Anna och Jenny väl hade kommit dit och jag hade fixat bensin så far vi mot bilen. Kanske oxå ska skriva att det är Peders bil jag kör och inte min egen. När vi är på E4:an ser vi att bärgningsbilen håller på att köra bort bilen. Jag får ännu mer panik än jag redan hade och som tur är så visste Anna (Hon som körde) att hennes kille visste vars man skulle ringa. Så vi får tag i bärgningmännen och dom säger att bilen lämnas på parkeringen just inne i stan. När vi kommer dit är Peders Mamma där och pratar med bärgningmannen.
Pinsamt värre?

Får då oxå veta att bärgningen kostar ca 1000 - 1500 kr så jag erbjuder mej betala eftersom det var jag som orsakad det hela.

Peders mamma berättade att Polisen hade ringt till dom och sagt hur det var och dom hade självklart ringt till Peder som hade ringt runt för att höra hur det var med mej. om ihåg nu att jag hade mobilen min hemma och att ingen kunde få tag på mej, så han hade även ringt AKUTEN i Skellefte för att höra om jag var där. Men jag känner bara hur det blir mer och mer pinsamt samtidigt som jag har en massa panik kvar i kroppen.

Så jag tankar bilen och lämnar tillbaka besindunken till Statiol innan jag far till medborgarskolan där jag har min pianoektion. Där hinner jag som tur är in till min lektion innan läraren har hunnit fara. Jag har min lektion och far sedan hem.

Just nu vill jag inget hellre än gömma mej under täcket och glömma bort hela dagen som har varit.

Men men.. Det var min dåliga dag, hur ser eran ut? Hoppas ni har haft en bättre dag än jag iaf.

1 kommentar:

  1. Jag kan förstå att du haft en jobbig dag! Tråkigt när alla hemska saker händer på samma dag! Men nu kan det ju bara bli bättre.. eller hur!! Jag visste inte att du börjat spela piano! Hur går det, har du spelat länge??

    SvaraRadera