Antal besökare

torsdag, mars 27, 2008

Jobb & födelsedagar

Just nu sitter jag på jobbet och har lunch. Jag har haft mycket att göra i veckan på jobbet eftersom jag har varit borta så mycket. Så jag har städat och yrat på i veckan på obbet och det gör att jag blir jätte slut när jag kommer hem, så igår åt jag middag och efter det gick jag och la mig. Det blev en hemskt tidig kväll, jag tror att jag sov före kl. 21,00. Men är inte helt säker.

Jag känner lite skuldkänslor oxå för att jag inte har varit på någon lång promenad med Taxi på länge, så jag tänkte försöka hinna med det ikväll när jag kommer hem. Då ska jag och Taxi ta en bra å lång promenad och se hur hemsk vintern är. Både jag och Taxi tycker illa om vintern, då det är kallt och ruskigt. Sen har det snöat nästan hela dagen så jag känner att det är så trist att inte kunna hitta på något skoj ute med Taxi. Men jag får väl ta och göra det nu i sommar.

Sen vad ska jag hitta på denna helg då? Jenny är i söderut och jag är kvar här, men jag har i och för sig en hel del att fira då dom fyller år, så jag kan säga redan nu,

GRATTIS: Farmor, Allizz, Emma J, PJ, Mulle och självklart PEDER...

Men Allizz kan jag då inte fira då hon är i Mo i rana hos killen eller i GBG. Så jag hälsar bara här, och Emma vill att jag ska titta förbi och jag ska försöka med det men farmor och Peder måste jag fira när det finns tid för resten av familjen, så på lördag ska Peder firas och farmor vet jag inte. Men vi får hoppas att det blir bra ändå.

Jag ska gå och fortsätta jobba nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar