Antal besökare

tisdag, mars 25, 2008

Slut på påsken & magsjukan

Joo, nu ska ni höra att jag har blivit av med magsjukan. Den varade bara ca. 2 dagar.. Som tur är...
Sen fick jag träffa alla små knoddsen genom att vi hade syskon middag hos min syster och maten blev lagad av Brorsan och hans tjej. Det blev jätte god mat och en trevlig syskon stund.

Sen har jag träffat och varit med Rammi och Micke en bra stund. Det var väl oxå trevligt, vi drack några öl och jag spöade Micke i både Yatzy och Bowling (Wii). Haha, hade rätt bra resultat oxå 222. :)

Annars har jag bara tagit det lugnt i helgen, eftersom jag vart sjukskriven pga magsjukan så finns det inte så mkt annat man kan hitta på. Såg några av mina serier, och mös med Peder.

Sen i morse eller på förmiddagen kanske man säger så fick jag igen min bil av Jenny och Peder har beställt tapeterna till nya lägenheten, så man hoppas att den blir klar snart. Peder är ju ändå där rätt ofta nu och jobbar på, men han gör väl det mer för att han inte har något annat att göra (arbetslös, thihi).

Men nu har jag tänkt att jag ska fika någonting innan jag ska lägga mig. Det är ju ändå en dag imorgon oxå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar