Antal besökare

måndag, april 07, 2008

Födelsedagar, lägenheten & annat..

Jaa, Mamma fyllde 53år den 1/4 och Pappa fyller 55år den 15/4, men vi passade på att fira dom i lördags. Alla syskon och respektive var där förutom Petter (Syrrans kille) han var hemma och var sjuk. Stackars han, hoppas han blir bättre snart.
Men vi fick äta god mat och tårta, fast jag tog ingen tårta då jag blev otroligt mätt bara på maten. Åt nog mer än jag har gjort på länge. Men det var trevligt att ha alla där och träffas. Det är inte ofta nog som man träffar familjen tycker jag, man borde nästan samla alla en dag i veckan bara för att äta och berätta det senaste, eller iaf varannan vecka.

Vad mer?
Joo, jag har nya bilder på lägenheten som Peder håller på med. De har nu hunnit tapetsera nästan överallt och Peder har snart lagt golvet klart i sovrummet, så man kan börja ställa in några lådor.

Här ser ni Peder när han jobbar för fullt, eller gosar med Taxi heter det kanske, Men ni ser den fina tapetseringen och golvet..Här har ni det tapetserade vardagsrummet, visst älskar vi den öppna spisen?Det fina köket, Här ser ni min favorit vägg. Jag säger att det är min vägg, haha.Ingången till sovrummet, från vardagsrummet sett. Fint fint, kommer bli ännu finare när man får det möblerat så klart. Så jag längtar nå så fruktansvärt på att få flytta in. Hoppas det blir snart.

Men jag måste kanske få sålt min egna lägenhet först. Lite väl onödigt att betala flera hyror. Jag har ju inte ens lagt ut min lägenhet så hur kan man då få den såld? Haha, måste nog få det klart snart. Men hur ska man ha tid? Jobbar ju 100% och har piano lektioner utöver det, sen har man så mycket annat man ska göra, men jag ska försöka få tid att lösa det här med lägenheten.

Men nu ska jag gå och öva piano lite grann. Måste kunna det hela innan lektionen imorgon.

3 kommentarer:

  1. Åh ni kommer ju få kanonsnyggt där =) var ligger lägenheten?

    SvaraRadera
  2. den vat jätte fint iaf, härligt me sådär öppet! =) joo jag är helsugen på den där.. jo jag gillade den tatueringen, och det var snyggt att ha dom sådär så jag tror jag kör på det :)lär ju göra ont men... sen har man en anledning att inte gå upp i vikt..hahaha

    SvaraRadera
  3. haha de har du helt rätt i. jag var VÄLDIGT trött HAHA

    SvaraRadera