Antal besökare

fredag, april 18, 2008

Fredag

Jaa, Vad kan man hitta på en fredag? Jag har då absolut inte gjort så mkt.. Men jag har då hunnit med att äta och nu sitter jag här och skriver. Igår var vi och städade i lägenheten lite till. Städar väldigt grundligt måste jag säga, så det är därför det tar så lång tid. Men vi har bara lite kvar nu. Jag har ju oxå hunnit lägga ut lägenheten på Blocket så dom som vill se kan gå in där. Det har redan ringt en på lägenheten. Dom ville se lägenheten på söndag. Så måste ha grov görat borta då. Hoppas bara att jag hinner klart det värsta..

Annars sitter Peder och Taxi ute i solen och har det skönt, jag försökte sitta där och jag satt där en stund men det blåste så mkt att det blev jätte kallt för mej. Ville inte vara där längre så jag gick in här och skrev en rad istället.

Men nu ska jag nog sätta mej och spela Mario Kart på Peders Wii. Jätte skoj spel. :P
Ni får ha det och glöm nu inte bort att lämna nå fotspår när ni är inne här.

2 kommentarer:

  1. Hoppas dom gillar lägenheten så att du får den såld snabbt! Skulle ju vara smidigt!

    SvaraRadera
  2. Nyfiken på hur visningen av lägenheten gick!!

    SvaraRadera