Antal besökare

måndag, november 17, 2008

Helgen å Huset

Jaa, Jag har jobbat i helgen och det var en jobbig helg... Tur att jag inte ska jobba någon fler helg innan jag gå på ledighet..

Men kul iaf att det fanns nå att göra större delen av helgen iaf... Men synd bara att det var så mycket...
Vad mer har jag hunnit med? Peder var så gullig för han gjorde mat åt mej å tog hand om Taxi helt själv hela helgen.. Vad tur att man har en pojkvän och sambo som honom..

Sen var vi idag med en besiktiningsman och tittade på huset... Han var i alla vrår och hörner, kröp på knä och klättrade upp på taket.. Var en massa han kollade på och jag har som förstått att det var bra att vi beställde en sådan man... Själv skulle man nog ha missat massor av olika saker t ex så skulle jag aldrig ens komma på att kolla i källaren under träplankor eller fråga om de har haft någon fuktskada...

Men han hittade iaf INGET fel på huset utan tyckte att det var ett väl underhållet hus och nu så ska vi skriva på kontraktet imorgon och sen så har vi vårat hus.

När vi pratade med säljarna så kom vi överrens om att Januari skulle vara den bästa månaden att få ta över huset... Så i Januari så flyttar jag och min lilla familj till detta söta fina hus...

2 kommentarer:

  1. Oh så härligt att han inte hittade några fel :) Skriv mer om huset. Hur många rum är det? Är det en våning eller två? Ligger det nära centrum i Bureå?

    SvaraRadera
  2. Så du tycker att det är tungt att jobba nu?? Jag som tycker att det är såå lugnt och skönt nu på jobbet...:)

    SvaraRadera