Antal besökare

onsdag, november 26, 2008

Nu börjar det....

...ha gått ett tag igen sen sist jag skrev.. Men vad kan jag säga? Jag har legat förkyld mesta delen av tiden..

Blev ju ledig på torsdags kvällen efter jobbet och har varit 3 dagars ledig i helgen... Men eftersom jag knappt fick sova i helgen pga att jag vaknade med en rejäl host attack lite nu å då samt att jag hade väldigt liten röst så sjukanmälde jag mej i söndags så jag har fått vila nu måndag och tisdag...

Sen idag så hade jag tagit en semesterdag eftersom jag skulle till barnmorskan och på en föreläsning m.m... Men då visar det sig att barnmorskan hade bokat om min tid.. Visserligen så hade hon sagt den nya tiden till mej.. Men hon hade dock inte sagt att hon skulle avboka den idag... Så jag hade egentligen kunnat jobba förmiddagen... Men sånt lär man sej i efterhand...

Så min nya tid hos Barnmorskan blir alltså imorgon, en stund före jag ska vara på jobbet å jobba... Jobbar nämligen kväll imorrn... Men vad gör man inte för lite OB?

Sen igår så ringde de från jobbet på förmiddagen dessutom... Varför ringer man till nån som är sjuk på förmiddagen? Enda anledningen jag kan tänka på är av ren avundsjuka elle nå annat elakt... Nee.. Jag ska inte klanka ner på mina fina arbetskamrater.. De ville bara väl.. Hoppas jag iaf...

Haha, Vad mer? Hmm.. Kan inte komma på nå nytt... Men jag kan ju alltid lägga in en bild på Taxi så ni har nå gulligt att se på..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar