Antal besökare

fredag, november 21, 2008

Snö och jätteledig...

Haha, Nu verkar snön ha kommit för att stanna.. Det har snöat hela dagen och glad blir man när man ser snön, men samtidigt så känner jag att det inte är lika roligt när vintern är här och jag ska vara ute och frysa häcken av mej... Men vad gör man inte för att det ska bli lite ljusare i denna mörka tid?

Snön är ju rolig ibland.. Man kan ju dränka folk i snön och leka snöbollskrig eller liknande saker.. Bygga snögrottor.. Men det är ju den lilla Carin i mej som vill göra allt sånt.. Önskar bara att jag hade en overall som när man var liten så man kunde göra allt detta utan att frysa och bara kunna leka och ha skoj.. Haha, önskar nästan att man vore 6år igen.. :)


Vad mer då? Joo, Jag har haft den jobbigaste arbetsveckan hittills..
Jag har ju trots allt jobbat 2 hela dagar denna vecka.. Tisdag dagtid och torsdag kväll.. Förstår ni så jobbigt jag har haft det? Å nu får jag vila upp mej genom att ha en 3 dagars helg.. Ledig från fredag till söndag.. Jobbar igen på måndag.. och min nedräkning innan jag får sitta hemma har börjat sakta men säkert, ska kännas skönt att få vara hemma och ta det lugnt...
Då jag får vara hemma så ska man väl bara ta det lugnt, sova och sköta om mej rejält..:)

Sen så har jag blivit förkyld så jag går runt här hemma och hostar, nyser och snörvlar hela tiden, nästan iaf... Men haha för jag har lyckats smitta ner Peder också så vi hostar tillsammans ganska bra.. Fast han är mer trött än hostig..

Konstigt nog, men jag skyller på förkylningen, så vaknade jag före Peder imorse.. Kl 09.00!! Fattar ni? Brukar ju aldrig vakna så tidigt och jag kunde inte somna om senare heller... Jag förstår inget alls... Men ska väl säkert vara så.........

Nå mer att berätta? Njaa.. Jag tror inte det...
Så ni får helt enkelt sitta och vänta på mitt nästa inlägg och se om jag har nå som är ännu mer roligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar