Antal besökare

tisdag, mars 03, 2009

Klädparty och brand

Igår var jag hos syster Lisa och hon hade ett klädparty med kläder från GANGSTAR.. Väldigt fina kläder och jag önskade lite att Ella var större så man kunde köpa mer kläder åt henne.. :)
Men Peder är glad att jag BARA köpte det jag nu gjorde.. :P

Men jag var ändå sparsam när jag stod där bland kläderna och skulle välja vad jag ville ha...

Och jag hade klätt upp Ella så hon hade sin klänning med vita nallar.. Som på bilderna nedan.. :)
Hon var så fin och de beundrade henne där borta på partyt, och den vanliga kommentaren: "Så mycket hår..!" ;) det hörde man mycket.. Men verkar inte som att de fattar att man ska ha mycket hår så man slipper frysa om lilla huvudet.. :P

haha, men man får ta det..

Vad mer då? Jo, Peder har jour denna vecka så han MÅSTE stanna i Bureå hela veckan och måste ha tillgång till bil så jag får snällt stanna hemma om han förstås inte hittar en annan bil hos nån i hans familj.. :)

Han var ju för övrigt på branden i övre bäck och släckte.. :)
Så han är duktig denna vecka.. ;)

Annars har jag nog inte så mycket att säga.. Ni får skåda på Ella en stund istället..Och glöm nu inte att skriva en rad.. Blir så tomt och ensamt i kommentar boxen...

2 kommentarer:

  1. Hej! Så söt hon är och vilken söt klänning, en sån skulle jag ju själv vilja ha ;) Vi hade tänkt svänga förbi och se underverket någon dag framöver :) Slå en pling eller skriv en rad när ni känner att ni inte har för mycket besök, och nästan börjar längta efter ett! Ni måste ju ha lite egentid också! :)Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Hehe roligt med klädparty =) Hon är riktigt fin lilltjejen! Jag säger som de flesta andra, vilket hår!! Ser jättehärligt ut! Hoppas du har en fin vecka! Kram

    SvaraRadera