Antal besökare

tisdag, maj 05, 2009

Gårdagen

Det blev inte att jag fick bytta däck.. Blir på onsdag istället... Det behövdes en specialnyckel för att det var en specialbult på varje däck som gör att ingen ska kunna sno mina däck (Varför man nu vill sno däck är ett stort frågetecken för mig).. Men specialnyckeln fanns ingenstans så vi har fortfarande vinterdäck... Men som sagt på onsdag ska jag byta däck och jag ska även få fina, nya fräscha däck då också.. :)

Å självklart ska man måste göra en ombesiktning också... Det var några små fel... Så nu ska jag ta lillan och hunden och gå förbi Karlssons här i Bureå å se när de har tid för oss...2 kommentarer:

  1. Hur får man labelcloud att visa sig ? kommer inte fram även om jag gjort som det står på sidan ?! :/

    SvaraRadera
  2. ah hittade ditt gamla inlägg nu...var så långt ner i ett gammalt blogginlägg att jag inte sett det , ursäkta ! ska kolla om ja kan lägga till etiketterna! letat som en blådåre vart man ska göra det :) har slängt i de i sidolayouten men där kan man ju inte ändra..inte tänkt på att det går att göra direkt man gör ett inlägg! tack !

    SvaraRadera