Antal besökare

fredag, maj 08, 2009

Väckt en fredagsmorgon..

Ja, Ella tyckte att det skulle vara skoj att väcka mamma å pappa kl. 07.15 på en fredags morgon... Varför kunde hon inte sova vidare till ca. 09.00 förstår jag inte..

Men som Syrran sa: När man är en barnfamilj så får man vänja sig vid att vakna tidigt...
Men detta har ju gjort att Peder har hunnit en hel del idag.. Skruvat fast ett lås på källardörren, satt fast vaggfötterna på spjälsängen och han ska dammsuga nu när lillan vaknar från sin tupplur.. JA, hon bestämde sig för arr sova en stund nu från ca. 09.00 och det är ju inte så att jag kan gå å lägga mig igen en stund.. :-S

Men idag ska vi försöka städa lite så att det börjar se någorlunda ut här hemma iaf.. Och vi ska hinna detta INNAN Peder far mot Rönnskär för att jobba eftermiddag... Vi ska även hinna med att fara förbi Peders farmor Ella..

Sen vad jag ska hitta på ikväll vet jag fortfarande inte.. Men det får vi se..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar