Antal besökare

torsdag, september 03, 2009

Appropå..

Jag har nog glömt säga att pga att Ella har sovit så dåligt och hatar att somna för kvällen så har jag nu har börjat läsa "Somna utan gråt" skriven av Elizabeth Pantley..

Jag kan bara säga som så att för er som har barn som vägrar sova, sover dåligt eller liknande så läs denna bok för det är så otroligt mycket vettigt som står i den att man fattar egentligen inte att man kan vara så okunnig...

Jag har nu kommit fram till att Ella vill inte somna på kvällen för att hon får sova för lite på dagen...

Enligt denna bok så ska Ella sova totalt 14 - 15 timmar/dygn och hon sover nu ca 10 - 12 timmar/dygn... Så jag ska inte bara kämpa med att få henne att börja äta, jag ska få henne att börja sova också...

Jobbigt jag har det... haha.. Men bra att man har nåt att sysselsätta sej med på dagarna...


Förresten.. Ni som inte vet så har vi målat om en vägg i vardagsrummet... Kom på Partyt på måndag och se resultatet.. ;)

2 kommentarer:

  1. Vi har redan tänkt på det. Och han sover 2 st 2timmars perioder och så en 45 period varje dag. Det har han gjort sen 1 månad tillbaka.

    Han är bara orolig av sig tror vi

    SvaraRadera
  2. Tja! hinner nog mest troligt inte komma på måndag tyvärr. petter går em och jag natt, så det blir bökigt med malte.

    SvaraRadera