Antal besökare

söndag, september 06, 2009

Märkt en sak...

Ella måste gå isäng vid 19.00.. Annars blir hon jätte grinig.. Nog för att hon sedan sover till 07,30 vilket är väldigt skönt, dock några avbrott där man måste stoppa in nappen igen.. Men det går ju fort...

Sen har hon sina 3 sovningar på 30 min var och jag kan inte för allt i världen få henne att sova längre... Så jag hinner ju knappt göra något alls på dagarna som man skulle vilja.....

Vi var på bebissim idag.. Ella skulle sparka och vara i simläget, Peder jobbade eftermiddag förstås så han kunde ju inte följa med.. Men tur att svärmor finns och gärna vill följa.. ;)
Ella visade då att hon skulle sparka och sparka, det gick knappt att få henne att vara still... haha och helt slut blev hon ju förstås.. ;)

Så trött och hungrig att hon orkade inte bråka med mig när jag hade lite mellis åt henne när vi var på Edda.. (Hipps fruktpuré) Och otroligt men sant så svalde hon allt, hon bara gapade efter skeden och såg lite på alla andra barnen...
Sov förstås hela vägen hem och vaknade inte ens när jag bar in henne från bilen.. Sov väl totalt 30 min efter detta...

Sen vid 17 svalde hon en hel portion gröt och ville nästan ha ilte till också.. :) Hon har alltså ätit fruktansvärt bra idag...

Var kanske tänderna som spökade förr och det var därför hon inte ville äta..... Men nu äter hon massor.. Jag blir så glad för att amma vill jag inte göra länge till, kanske ni förstår om jag säger som så att hon älskar att bitas och gör det gärna med mening också.. (Man ser skillnaden...) Men måste bara få i henne nå vanlig mat också förstås.. Fast potatis och morot verkar funka bättre för varje dag som går.. Så jag håller tummarna...


Bilderna är på Ella just efter att hon ätit potatis och morot
fast denna gången så ville hon inte alls ha och slet av mig skeden, slog ut hela
skeden och däremellan så klia hon ansiktet.. :)

Gullig unge jag har va?

2 kommentarer: