Antal besökare

måndag, september 28, 2009

Dagens goda gärning.. och alla andra aktiviteter under helgen..

Ja, vars ska man börja? Fredag kanske?

Fredagen var en helt vanlig dag jag gick på stan och shoppade som ni redan läst och det blev en bra dag helt enkelt..

Fick veta när jag kom hem att Peder hade blivit utkallad på jobb i helgen NATT dessutom hela helgen så bara att finna sig i det och fortsätta att göra det man gjorde, nu har jag sovit 2 nätter själv med lillan och ska snart lägga mig och sova den sista (än så länge iaf) själv...

Lördag då?
Medan Peder sovde så passade jag och Ella på att fara till Byske och hälsa på syster med familj, mamma och pappa kom även de dit och självklart kom det lilla monstret Sigge, han är söt men börjar bli väldigt stark och stor nu, tacka vet jag Taxi som man nästan kan lyfta med lillfingret.. ;)

Gick lite på loppis men hittade inget speciellt, mamma köpte en leksak åt Ella, men annars var det inte mycket att se, synd för de verkar ha en ganska bra lokal att vara i...

Sen har vi då söndagen kvar och den jobbigaste på hela helgen..

Vaknade ca 07.00 av att jag hade en Ella som klättrade på mig (lagomt bra uppvaknande)
Så vi steg upp och gjorde som vi gör varje morgon men eftersom jag vet att vi hade bad idag så fick hon sova frukost PÅ mitt bröst istället för någon annanstans.. Detta gjorde att hon var väldigt bra utvilad innan badet.. Under badet så fick Ella dyka för första gången.. Hon tyckte inte riktigt att det var skoj, men hon lär sig nog (tror jag iaf)...

Och eftersom vi vart lata, trötta och allmänt slöa efter badet så inhandlades det snabbmat från MAX, har nog fått en ny favorit där (Delifresh kycklingmål) SUPERGOTT! ;)

När vi väl kommit in i Bureå och skulle svänga in från E4:an så såg vi en herrelös hund virra omkring runt Gaffla.. Självklart plockade vi fast den, ringde polisen och hörde om det fanns en saknad hund (men tyvärr) så han fick följa med hem och sitta på altanen en stund... Gick och frågade Marielle (grannen) om hon visste vem hunden tillhörde och när hon fick titta så självklart var det en jobbarkompis hund.. Sagt och gjort så slapp man hunden.. :)

Sen nu på kvällen så fick Ella lite barnvakt så Peder kunde sova lite innan han skulle ut och jobba igen och jag for och höll i ett TUPPERWARE party hos en av grannarna, jätte trevligt och man fick höra allt olika roligt..

Kom hem och nu sitter jag här, klarvaken (trots att jag vet att jag borde sova för ingen sovmorgon får man), men vad gör man?

Imorgon fyller Peder pappa år så det blir till att fira honom och funderar även på att besöka öppna förskolan här i Bureå också.. :)

Men vi får se, ha det... Vi syns i nästa inlägg...

2 kommentarer:

  1. Hojta när du ska på Öppna så följer jag gärna med, funderade på att gå dit idag, men har alldeles för mycket städning som behövs göras här hemma:-S

    Förresten måste ju kika förbi och hämta upp mina Tupperwareprylar:-)

    SvaraRadera
  2. Ojdå, ja jag är ju inte rädd för den ett dugg, men visst kan det vara intressant att höra mer. Så det var ju synd att jag inte hann:-(

    Ja om du lika är i svängarna är du välkommen:-)

    SvaraRadera