Antal besökare

torsdag, oktober 15, 2009

Det var nog ett tag sen...

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev så jag tänkte uppdatera och säga att våran lilla tjej nu är 8 månader och kan krypa riktigt bra och enligt Pappa Peder så kunde hon gå några steg i barnpoolen här i Bureå, men jag tvekar... Jag var ju inte med och såg så hur ska jag kunna tro honom? ;)

Annars då? Jo, har varit och gungat med Ella igen och hon fullkomligt älskar att gunga skrattar hela tiden och är helt såld, hon blir till och med lite sur när man ska ta och gå där ifrån..

Sen har jag varit på Hud och ska nu få börja sola i deras speciella solarium så jag kanske får bukt på min kropp.. ;) Och jag hämtade även mormor idag och vi for alla förbi min farmor och hälsade på ett tag.. farmor är ju helt slut och det förstår man ju då det har hänt en hel del i år för henne så hon låg i sängen och gosade med Ella massor medan jag och mormor berättade massor och försökte prata lite med farmor..

Sen har vi ju hunnit göra om hallen och Peder den duktiga karln jag har, håller på att måla dörrar och garderober så det blir tokfint här.. Bilder kommer förstås senare på det..

I veckan har vi även varit hundvakt åt Oscar då Peder ville ha en lite mer aktiv hund än Taxi ett tag och Oscar är så snäll och lyder oss jätte bra, men Jenny har ju planerat att hämta hem honom snart så vi får se hur länge vi får ha kvar honom...
Men då ska vi kräva att de ska stanna kvar på en spelkväll.. Tycker det var ALLDELES för länge sen...

Sen igår så hade jag full planering hela dagen så Ella spenderade dagen med Peder mest då jag först på förmiddagen var på Demensutb. för jobbet och sen sjöng jag och på kvällen var jag hos Peders moster Gulli och hade ett Tupperware party och det handlades massor så jag har slagit mitt egna rekord i försäljning och det såldes för totalt 6926kr så ni kan ju kanske förstå hur mycket som alla handlade...

1 kommentar:

  1. oj så fort tiden går:) hon växer och frodas:) låter som ni haft fullt upp:) inte så konstigt du inte hunnit blogga:) men du får ta och försöka uppdatera mera:):):)

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera