Antal besökare

söndag, oktober 25, 2009

Jo jag vet...

Jag är seg på att uppdatera, jag vet.. Men jag har haft helt fullt upp med lillan och allt hennes bus..

Sen hjälper det inte att jag går kurser för jobbet så jag ska vara bra utbildad..
Och att jag har en del att göra via Tupperware...

Ella har fått så mycket energi, så mycket energi att hon har blivit svår att få isäng och så hon kan sova, men när hon väl sover så sover hon till runt 7 - 8 tiden utan att vakna alls så man ska ju vara lite lycklig iaf...

Sen nu i 2 dagar har hon börjat sova ordentligt till lunch också, Hon får lunch vid 11 tiden och somnar nästan direkt efter och sover i 2 timmar så jag hoppas att det håller i sig så man faktiskt får vila ett tag eller iaf så man hinner med att göra något...

Annars då?
Jag berättade nog i förra inlägget att vi gjort om hallen och nu har jag tänkt lägga upp nå bilder.. ;)

Först lite före bilder:Men efterbilderna kommer sen.. ;)


Men nu tänkte jag visa hur lycklig en unge kan vara i en gunga:

Det var nog allt jag tänkte berätta om denna vecka...


1 kommentar:

  1. ja skärpning nu på blogg fronten!:) hahah så söt hon är!:))))

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera