Antal besökare

söndag, oktober 04, 2009

Ja nu sitter jag här...

Före kl 06 på morgonen pga att en trött men pigg unge bestämmer sig för att vakna vid 05 Men nu vill jag att hon ska sova förbi den stunden, vill inte att hon ska sova i våran säng utan det är väl bättre att hon sover i sin tills det är morgon?

Men hur mycket orkar man kämpa när kl visar 05?
Så nu sitter jag vaken efter att ha kämpat med denna terrorist i nån timme ungefär så nu får hon leka en stund och förhoppningsvis så blir hon trött snart och sover vidare och länge ska hon sova också (för det har mamma sagt)...

Så vad gör man när man vaknar och hon står upp i sängen och gnäller efter att få komma till mamma sin? När hon tittar på en med sina fina små bedjande ögon...


Ja, nu ska jag fortsätta underhålla Ella men snart så ska hon sova... Snart så ska hon vara i sin egen säng...2 kommentarer:

  1. hahahha inte alls lätt när hon tittar med sina ögon;) man smälter nog då gissar jag?:)

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera
  2. Men kom inte med kommentarer när du inte vet något. Hugo har aldrig velat ta bröstet, jag har försökt få honom att ta det även efter några månader men det slutade med att han matvägrade flera dagar. Jag vet mycket väl att man kan börja om att amma, men det kanske inte funkar när han alltid blivit arg när man lagt honom vid bröstet.

    SvaraRadera