Antal besökare

fredag, oktober 02, 2009

Inatt kanske det funkar...

Ja, ni vet kanske att vi har flyttat Ella till sitt egna rum nu och det funkar hyfsat med att hin sover där.. Hon är lite mer orolig och somnar inte lika bra eller sover lika bra den första stunden, sen vaknar hon vid 04 - 05 tiden och är helt klarvaken och det enda som har funkat att få henne att somna om är välling och att hon får fortsätta sova i våran säng..

Men nu ska jag försöka få henne att sova helt i sin egna säng, men tror nog att jag kommer få en tuff tid då jag säkert kommer att sitta länge med henne på morgon kvisten och jag är ju alltid lika rolig på morgonen (eller?)...

Men ska försöka få henne att sova bra så har ni några tips så tar jag gärna emot dem.. :)

2 kommentarer:

  1. oj ja du lär ju ha de du gör!:) Men nog kommer de där gå bra tror jag:):)

    //frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera
  2. Jag läste det om att Ella vaknar 04-05 klarvaken. Min Ludvig gjorde också det i några veckor här men de senaste dagarna har det lugnat ner sig lite :)
    Hur gammal är hon?

    SvaraRadera