Antal besökare

fredag, oktober 02, 2009

Morgon igen...

Det är så trist att vakna varje morgon nu och titta ut genom fönstret och inse att det faktiskt är höst, kallt och en massa frost...

Jag börjar då genast längta tills det är vår igen och hoppas på att vi inte får en så fruktansvärt kall vinter... Jag tycker inte om kallt och mörkt, känns lite deprimerande och man blir så otroligt trött, men som tur är så har man en liten donna som väcker en på morgonen så man alltid vaknar i bra tid.. Eller? Tacka vet jag när jag kunde sova till 11 - 12 tiden och faktiskt vara helt utvilad när jag vaknar.. Men nu lägger man sig före 22 och somnar som en stock nästan direkt...

Det är dop på lördag så vi ska in till stan idag och köpa en doppresent, men vi vet inte riktigt vad vi ska köpa så vi får klura ut nå bra och se vad det blir..

Sen ska vi och hämta vårat Wii idag.. Sålde mitt PS2 med en massa spel på Game i stan så nu ska vi istället skaffa ett Wii så vi har något kul iaf.. Och jag bara måste ha MARIOKART för det är så OTROLIGT kul att spela på Wii... Men denna gång så ska inte Peder få sälja iväg det som han gjorde med det vi hade förr...

Ne, nu har jag en pianospelande unge som lever lite rövare här.. ;)

Vi får höras....

1 kommentar:

  1. hahha ja de va de jag tänkte att ni hade haft ett förr, kul att få köpa igen de:) jag vill ockå ha mario kart:):)):)

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera