Antal besökare

torsdag, januari 21, 2010

En tråkig och händelselös dag

Ja, hur ska jag annars beskriva denna dag? Jag och Ella har hängt här hemma hela dagen utan något alls att göra fast jag har förstås stökat lite och ska försöka stöka lite till imorrn men är lite svårt när Peder inte är hemma och kan hjälpa till att vakta den lilla terroristen.. Men jag gör iaf det jag kan och hinner innan hon börjar skrika som tusan...

Sen då? Jo, det tog mig bara runt 1 timme imorse att göra elden, förstår inte alls vad jag gjorde fel men kom på iaf hur jag kunde göra och då kom den igång väldigt snabbt... Tycker ju iofs inte om att göra eld men vad gör man?

Annars då? Jaa, Ella leker som vanligt och har det bra på dagarna och jag försöker hänga med i allt hon gör speciellt nu när hon har bestämt sig för att altandörrs fönstret inte ska få finnas kvar, hon ställer sig där och bankar på fönstret som bara den (är fortfarande förvånad att det inte gått sönder än) och även om man säger åt henne eller lyfter bort henne så vänder hon sig bara mot mig, får värsta bus flinet och sen fortsätter hon... Hur ska man kunna få henne att förstå?

Hon har försökt gå helt själv och utan att vi lockar henne ganska mycket idag så snart är det väl dags för henne att börja springa runt här också och det blir väl nästan bara värre då, då hon fortfarande inte förstår NEJ eller Ajaj...

Jo just det, det har ju faktiskt hänt en sak idag, Peder kom hem och hade fått nå spån eller nå liknande i ögat som tydligen gjorde väldigt ont så just nu sitter han väl på akuten för att försöka få bort det... Vi hade faktiskt försökt med ögonskölj och jag har även försökt hitta det där lilla spånbiten men den var nog alldeles för liten för mig...

jaja, Just nu ligger liten och sover så jag ska nog försöka hitta på nå annat kul att göra..

1 kommentar:

  1. Jo tyvärr tål jag varken äpplen eller päron då det börjar klia i munnan... och både bananer och mandariner blr jag kass i magen av.. fast jag äter det ibland ändå... inte lätt då :/ får väl tugga godisarna och spotta ut dem sen..*gah*..är ju bara jobbigt dom första dagarna utan socker... gäller att ta sig över dom :/ men då är ejus ocker i så mycke annat man äter... så... man får väl bita i det sura äpplet och inse att man är sockerberoende och att det bara är att gilla läget...

    SvaraRadera