Antal besökare

söndag, mars 28, 2010

Söndag 28/3

Jepp, Nu är det söndag och slut på jobbar helgen.. Nu ser jag fram emot 2 dagar av total frihet från jobbet och allt som hör där till...

Imorgon blir Peder gammal.. Han fyller nämligen år, hur gammal får ni fråga honom om...
Jag har ännu inte köpt hans present, men ska passa på att göra det imorrn... Han ska ju få sovmorgon så då ska jag och Ella passa på att köpa det åt honom...

Jag har inte skrivit på länge, jag vet.. Men här händer inte så mycket.. Jag jobbar ju för fullt och all annan tid går åt till resten som behöver göras...

Måste dock nämna att idag när jag kom hem från jobbet där vid 20,30 så kändes det inte kul att plumsa in till dörren så jag tog på mig snowboard skorna och begav mig ut för en jätte skottning.. Och när jag hade gått ca 10ggr med skyffeln så blev jag less på att jag nästen inte kom någonstans.. Vi har ju inte någon liten skyffel kanske jag ska tillägga utan en stor..:) Men det räcker ändå inte så långt...

Så jag gick in och bad Peder om hjälp och självklart kom han ut som den söta och snälla sambo jag har och hjälpte mig, men vi hann inte göra så mycket mer innan våran skäggiga snälla och rara granne kom med sin underbara snöslunga och hjälpte oss massor... Han tog praktiskt taget hela gården på samma tid som Peder tog gången fram till dörren...

Uppfostrad som jag är så tackade jag så hemskt mycket och börjar nu undra vad man ska ge för tack (nog för jag tror att han gillar att skotta då han brukar vara ute och skotta när jag far på jobbet på mogonen) men han vill säkert inte ha något som de flesta brukar säga... Så jag kanske får hitta på nå bra i sommar kanske..;) Bjuda dem på 10l jordgubbar kanske? Eller varför inte lite äpplen sen mot hösten? Något bra ska jag nog hitta på...

Vad mer har hänt då?

Jo, Jag har hälsat på mormor min på lassa en liten stund efter att Peder hade skänkt bort lite blod, men hon hängde nog inte med alls och då hon inte har hörapparaterna i så hör hon ju så fruktansvärt dåligt... Tycker inte om att se min mormor sjuk som hon är, tycker fortfarande att hon ska vara som när jag var liten och hon brukade baka massor och göra en massa annat skoj...

Har ju även hunnit med en IKEA resa sen sist jag skrev och sen så har ju även jag skänkt bort lite blod... Och mer kommer jag inte ihåg...

Ne, nu är jag trött och jag kanske uppdaterar igen snart om ni har tur.. Och kanske att ni får lite bilder också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar