Antal besökare

onsdag, maj 12, 2010

Nu blev det länge igen...

mellan mina inlägg, men jag säger samma sak igen.. Hinner inte med och då jag väl skulle kunna hinna med så sitter Peder vid datorn och spelar sitt älskade WOW... Men nu jobbar han eftermiddag på Rönnskär så jag sitter hemma själv och vaktar hus med barn och hund, fast Ella ligger och sover just nu iaf...

Lite nya saker har väl hänt här på Tegnérvägen.. Nytt golv i hallen har kommit dit och snart har vi även nya lister där... Rörmokaren som skulle komma i veckan för att göra klart denna förbenade toa kommer aldrig så nu börjar jag vara less på att vänta, men det kommer bli så otroligt fins när det väl är klart...

Ella är med i en testpanel som MAM håller i, de vill testa en ny napp som kan ska komma ut på marknaden snart och den är toksöt... Den är utvecklad med hjälp av tandläkare så nappen inte ska missbilda tänderna..

Vad mer då?

Jobbar fullt upp och när jag inte gör det så då har jag några Tupperware visningar eller så röjer jag i detta hus som ser ut som ett bombnedslag varje gång jag kommer hem från jobbet... Jag kan inte förstå vars alla saker kommer ifrån och hur snabbt de kan komma fram här... Men men.. Kunde iaf ha varit värre...

Vad mer ska jag säga?

Ne, jag tror inte att jag har nå mer att säga, fast jag kanske ska lägga in någon bild eller så på bloggen iaf.. :)Haha, Trodde ni det skulle vara på Ella eller? ;)
1 kommentar:

  1. Vi har faktiskt väldans mycket från min syster, även om det inte verkar så eftersom jag handlar en massa. Men det går inte låta bli :) Men jag ska komma ihåg det om det krisar! Tack så mycket :)

    SvaraRadera