Antal besökare

onsdag, juli 07, 2010

En dag av sol och sol...

Jag trodde att denna dag skulle sluta som så många andra.. Av att vara mulen, tråkig och kanske med en regn skvätt också.. Men när jag väl hade klätt mig lite extra bara för att jag avskyr att frysa och vi kommer ner på stan vad tror ni händer?
Jo självklart ska molnen lätta, solen stråla och det går runt en varm Carin med (som tur är) den lilla barnvagnen...

Ja, Jag och Peder har nu köpt en liten barnvagn som vi har tänkt få ha när det är kortare turer eller när man ska på stan en sväng.. Ella verkar då gilla den för hon får se vars vi far och vad som händer... haha.. Söt man kan vara va?

Tyvärr har jag inte tömt kameran denna gång men ska försöka hinna med det till nästa gång iaf.. Speciellt när jag skriver så snabbt.. ;)

Vad mer ska jag berätta då? Jo...


Jag och Ella gick till några vi känner på gatan bredvid så Ella fick leka med deras lilla Conrad som hon verkar ha jätte skoj med.. De brottas och kramas och allt som 1åringar ska göra.. och medan vi gjorde det så passade Peder på att sätta upp nätet över jordgubbarna.. Tyvärr blev det inte helt klart men snart ska nog det också vara fixat.. :)

Det var nog allt denna gång.. Synes...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar