Antal besökare

torsdag, juli 08, 2010

Torsdag

Jag tänkte att jag skulle ladda ur kameran medan jag faktiskt kom ihåg det.. Men jag insåg när jag kollade igenom bilderna att jag inte har tagit nå foton sen sist... Känns dumt så jag ska börja ta fram kameran fler ggr.. Iaf när jag väl kommer ihåg det och fota lite till.. Men sen kom jag på att jag har ju faktiskt en videokamera också som jag aldrig har laddat ur så jag tänkte lägga in någon sån kort snutt, men kom ihåg att detta är gamla snuttar...

Här har ni en....3 kommentarer:

  1. jo jag och jocke ska sätta oss ner och prata om hur vi ska göra med gizmo! för jag vill inte ha kvar han, har inte tid och så med han men vi ska prata så återkommer jag!;)

    kram //frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera
  2. hahahah ja de är ju de jag menar!;) men fan om man hade lite eller ja massor med mer pengar vilket ballt hus man hade kunnat ha då!!:))

    kram //frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera