Antal besökare

måndag, augusti 23, 2010

Måndag igen...

Ja, Nu är det måndag igen, har för en stund sen lämnat Ella på dagis då hon faktiskt får vara där i 15 timmar/vecka.. Men Peder har ju kommit på att han ska vara föräldraledig från och med onsdag så att han ska slippa undan a-kassans alla bekymmer. Själv tyckte jag det var lite dumt då Ella just har blivit inskolad klart. Men vad gör man? Peder måste ju få vara ledig också och ta ut sina dagar.

Här har det inte hänt så mycket faktiskt, tagit det lugnt mesta delen av tiden faktiskt och sen har jag första arbetsdagen imorgon så jag får ju se hur det går.. Om jag tar mig upp på morgonen efter all denna ledighet.

Har haft mina lediga 5 veckor nu så det känns väldigt skönt och jag är nog otroligt utvilad, fast önskar nästan att jag slapp jobba och kunde bara vara hemma, även om inte alla vill det så skulle jag vilja det. Om man dessutom fick ha Ella på dagis i 15 timmar/vecka så skulle ju det vara toppen för då hinner man ju kanske göra nå åt hemmet också.

Dagens alla måsten är:
  1. Veckohandling
  2. Tvättning (som alltid)
  3. Städning (Om jag hinner)
  4. Sy överdraget till hallens soffa

Och det tror jag var det.. Om jag inte kommer på nå mer eller inser att det bara inte går...

Så nu ska jag ta och sätta igång.. Vi ses..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar