Antal besökare

söndag, november 07, 2010

Feberkramp, Förkylning och annat hemskt..

Ja, Sen sist jag skrev har det hänt en hel del.. Mest har jag jobbat och inte haft varken ork eller inspiration till att skriva här på bloggen.. Men nu kände jag att det var dags för en uppdatering...


I Torsdags 4/11 fick Ella en feberkramp vilket var jätte hemskt att vara med om.. (Inget jag vill ska hända igen så därför kollar man tempen typ jämt känns det som)

Vi fick åka med ambulans in till akuten och väl där fick Ella en super dos med febersänkande (Alvedon och Ipren) sen fick hon även en glass som skulle hjälpa till att dra ner på värmen.. (Ella älskade glassen)

Sen fick vi vara kvar på barnavdelningen över natten för observation och hon hade ingen mer kramp under den tiden... Väl hemma igen så har vi övervakat Ella hur mycket som helst känns det som...

Just nu är Ella och pappa sin hos Farfar...

Ella är ju så söt när hon vill till sin älskade farfar.. Ella säger: "Bil, Fafa, Bil" = Åka bil till farfar..
Hur söt är man inte då?

Sen så är både jag och Ella förkylda, är nog bara Peder som har klarat sig och själv har jag så mycket hosta att jag vet inte vad.. Känner mig hemsk just nu och önskar att jag kunde sluta hosta. Men vad gör man?

Självklart ska ni få lite bilder att titta på..

Har kanske inte berättat det att Ella har börjat gå på toan.. (Bara för att sitta förstås och för att torka sig) Hon har inte riktigt kommit på vad den är till än..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar