Antal besökare

fredag, november 12, 2010

Fortfarande förkyld och just nu har man en tråkig dag..

Ja, En tråkig dag på denna fredag.. Tur nog så kommer Peder hem ungefär vid 16,30 men vad gör det då jag just nu undrar vad jag ska göra...

Hostar som en... (Ja, vad kan man hosta som?) Sover fortfarande ganska dåligt då jag hostar som jag gör och har träningsvärk i magen hela tiden.. Hostar nog för mycket, ska försöka sluta med det...

Var ju till VC i tisdags och Dr Eva skrev då ut en ny astmamedicin till mig.. Pulmicort och jag fick även Bricanyl.. (Är tydligen inte lika säkert att använda de mediciner jag hade) Så jag ska packa ner dem i en påse och ge till mamma, är väl bättre än att de ska vara här hos mig och bara ligga...
Jag fick även ett sjuk intyg på att jag inte skulle jobba i veckan så bara att sitta hemma då och bli frisk.. Men hur blir man frisk från hosta? Känner mig lite dum som har varit borta från jobbet i snart 2 veckor, men vad gör man?

På tisdag till veckan ska vi ha utvecklingssamtal för Ella och självklart så jobbar ju jag då, så förhoppningsvis kan Peder fara dit.. Ska höra med honom nu när han kommer hem.. Annars får vi boka om..

Vad mer ska jag berätta?

Jag har tyvärr inga bilder denna gång, men ska försöka fixa det till nästa sväng.. :P

Vi synes och höres...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar