Antal besökare

måndag, januari 31, 2011

Blogg torka?

Jag undrar lite om jag faktiskt har blogg torka eller om jag har haft det hela 2010. Jag måste ju när jag ser tillbaka på saken säga att jag inte skrivit särskilt värda inlägg och jag känner att jag kanske måste bli lite bättre på något här i bloggen.

Men jag vet att jag inte alltid kommer skriva lika mycket nu som jag har gjort den sista veckan. Och jag förväntar mig inte heller att någon annan ska skriva så mycket. Utan jag kommer skriva när jag känner för det och när jag har något bra att berätta. Känns bättre att faktiskt skriva då.


________________________________________________________________

Apropå inget alls, så ska ni ju veta att Ella fyller hela 2år om 13 dagar och det känns jätte roligt. Men jag känner samtidigt att hon börjar bli så stor, även om jag vet att hon är liten ett tag till. Jag och Peder har pratat om hur vi ska fira Ella och vi har sagt att det bara kommer vara de närmaste som kommer fira henne då vi har fullt upp de närmaste 2 helgerna ändå.

Så jag hör av mig till de som drabbas om ett tag eller så.


4 kommentarer:

 1. Hej. En till burebo som ska ha barn ser jag :) Hitta dig på familjeliv när är du beräknad?? // Rebecca

  SvaraRadera
 2. Hej igen. Ja men så kul då och jag såg du hade hittat till tråden :) Ni går inte på föräldrarträff eller?? Fast då var ni ju kanske i majgruppen :) Är ändå några från bure som ska bli mammor nu under våren 2011

  SvaraRadera
 3. Hej. Ja okej ja det kanske du inte behöver :) Ja men vad är det då alltså "öppna"?. Du ska du komma och fika imorgon då på ainas med dom från familjeliv?? Känns ju lite konstigt men kan nog säkert bli kul :)

  SvaraRadera
 4. Hej. Ja synd du inte kan komma men föer gånger kommer säkert! Aha okej men så kul det får du verkligen informera mig om sen så man kan gå dit :)

  SvaraRadera