Antal besökare

tisdag, februari 08, 2011

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har en jobbar kväll. Som tur är så slutar jag tidigt ikväll och kommer kanske få lite mys i soffan innan det blir dags för att nanna kudde.

Ella har varit tok mysig idag och jätte snäll på det. Älskar när hon rent talar om för mig att hon behöver byta blöjan eller att bara vilja hjälpa till (även om hennes hjälpa till innebär att allt tar 2 timmar längre tid). Hon vill lära sig allt och det kommer nya ord varje dag.

Ett ord hon har lärt sig (av mig såklart) som jag absolut inte är stolt över är satan. När hon nu blir arg på något slänger hon iväg det och visar att hon blir sur/arg och säger: "SATAA". Jag är inte glad men jag ignorerar det för hon säger det inte lika ofta om hon inte får uppmärksamhet för det. (Hoppas jag iaf)

Ne, nu ska jag se vad hon har för sig för fuffens. Ha det så bra idag alla läsare.
Och lämna gärna ett trampavtryck i kommentars fältet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar