Antal besökare

söndag, januari 09, 2011

Sjuk...

Ja, Jag har blivit förkyld.. Ella var det också i typ 1 dag sen vart hon pigg och kry igen... Själv är jag inne på 4 eller 5 dagen.. Förstår inte varför jag ska vara så otroligt förkyld och det är inte ens roligt.. Kan inte ligga rätt för då hostar jag som en tok och eftersom jag har börjat få lite foglossning så kan jag inte heller ligga som jag vill.. Att senhosta så man vaknar 4 - 6 ggr / natt är inte skoj..

Och till råga på det så ska jag ligga mellan en liten piller apa i sängen och Peder som inte ens flyttar på sig om det så brann när han sover.. Jag ligger alltså inklämd i mitten mellan dessa och ofta ligger jag inte alls bekvämt..

Men som sagt.. Jag hoppas det går över snart så jag kan fortsätta mitt liv och vara på jobbet och jobba, har ju sjukanmält mig imorgon just för att jag ska kunna bli frisk för som jag ser ut nu vill nog ingen ha mig på jobbet...

Slänger in en bild på Ella och hennes kusiner Malte och Hjalmar.. Fast det är väl Hjalmar som syns mest tror jag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar