Antal besökare

tisdag, mars 08, 2011

Berättade jag om gårdagen?

Det gjorde jag inte va?

Jo, Nu var det ju så att igår var vi med Ella till läkaren här på VC och hon tyckte att efter symtomen som vi beskrev och så att vi skulle prova astmamedicin till Ella i ca 2 månader för att se om det blir någon skillnad på henne..

Så nu har Ella världens apparat med både Pulmicort (långtidsverkande behandling för Astma) och Airomir (samma sak som Bricanyl, fast i sprayform) och en helt egen Vortex med andningsmask..


Andningsmasken ser ut som en Anka så vi kallar det för medicinankan nu bara för att vänja Ella vid allt.. (Vi har den som är orange)Självklart är det inte roligt att behöva andas i en mask så nu bråkar vi om det kväll och morgon, men försöker ändå först att hon får prova.. Vi har även provat "Monkey see, monkey doo" men det funkade lite första gången och sen har det inte funkat än så länge... Vi ser väl vad framtiden säger..

Sen blev det bestämt igår att jag ska få vara vikarierande teamledare inom Tupperware och numera min grupp där.. Känns jätte roligt och det blir då ännu mer pengar i fickan till mig iaf..

Så nu satsar jag hårt på att få ihop fler rekryter så jag kan starta upp min egna grupp och därmed få en helt egen grupp som ingen kan ta ifrån mig... Men just nu ska jag nog bara lära mig hur allt görs och går till...

Så det var gårdagen..

Ska jag berätta vad jag gjorde idag också eller tar jag det i ett annat inlägg? Jag tror nog att jag tar och gör ett eget inlägg för det, kanske lite senare, annars tar jag det imorgon då jag ändå inte har så mycket att göra för Ella är ju faktiskt på dagis tisdagar, onsdagar och torsdagar...

Ja, jag vet. Jag har inte nämnt Peder alls i detta inlägg och förutom detta så har jag inte tänkt göra det heller.. ;)


1 kommentar:

  1. Hoppas att det blir bättre för henne nu med medicinen.

    SvaraRadera