Antal besökare

lördag, mars 12, 2011

Lördag, oh, soliga lördag..

Ja, det är ju lördag fortfarande och jag inser att det har varit en helt underbar dag med solsken och lek..

Jag passade på att vara ute och gå idag när Ella ändå skulle sova lunch och det var helt underbart, men blev dock ganska trött i benen väldigt fort.. Eller snarare knäna, denna extra vikt är väl inte det bästa för mina redan dåliga knän.

Annars har vi hunnit med att vara hos Peders föräldrar ett tag så Ella fick busa lite med kusin Alfred och trots att de små tjafsade (läs Ella knuffar Alfred då han inte gör som Ella vill) så hade de nog ganska roligt..

Sen lagade jag en god lördagsmiddag till oss alla 3 och den blev helt underbar.. Men tyvärr hann jag inte ta något foto av maten då vi alla var så hungriga att den försvann så fort den blev klar...

Just nu är Peder hos en kompis och dricker ett par öl tillsammans med några fler också, vilket gör att när han väl kommer hem så kommer han att stinka alkohol och då är det tur att vi redan har kommit överens om att han sover i källaren inatt och det är väl även för att han ska ut och jobba natt imorgon så han behöver sova allt han kan..

Imorgon blir det att fara till mina föräldrar där det ska bjudas på middag.. Vi ska även få kolla på min pappas nya lamm (han kallar dem för sina extra barnbarn) och kanske om man hinner dit i tid så ska man väl kanske hinna med att köra traktor (Ella fullkomligt älskar att åka traktor) så det blir gjort också...

Ne, nu ska jag nog gå och sova..

Till nästa gång............Inga kommentarer:

Skicka en kommentar