Antal besökare

fredag, juli 15, 2011

Fredag och upptagen har man varit hela dagen...

Ja, idag har det varit en dag fylld med saker som hänt..

När Peder målade taket i vardagsrummet igår blev det inte som han tänkt så han var ju tvungen att göra om det idag vilket slutade med att igår for vi alla upp till Norra medan taket torkade..
Där har vi haft det jätte bra med trevligt umgänge av mina föräldrar..

Jag var ju även på Tupperware träff och fick veta allt av det senaste nya, vilket var väldigt roligt att höra..

Idag skulle vi egentligen ha farit hem strax efter lunch, men vi var tvungna att stanna en stund till för vi tog med en säck ved hem (läs: massor med ved) och just innan Peder och Pappa skulle lasta på den ringde veterinären som skulle komma och kolla på en kalv så det fick de göra först..

Jag hoppas att kalven mår bra nu iaf för det gjorde den inte då..

Efter det for vi och köpte lite mer takfärg så när vi kom hem så målade Peder ett varv till på taket medan jag och barna gjorde oss klara för kvällen och middagen hade vi hos min svägerska Camilla vilket var en helt underbar kväll..

Ella fick leka massor med sin kusin Alfred, vi fick äta väldigt gott kött (fårkött som de fått från oss) och ha väldigt trevligt umgänge..

När kl. blev för mycket insåg jag att jag var tvungen att få hem barnen så de fick sova, men Peder stannade kvar och nu vet jag inte i vilket tillstånd han kommer hem i då Tobbe (Camillas man) hade satt som mål att supa ner Peder....

Nu sitter jag i sängen och myser med mina 2 sovande gulliga ungar och ser samtidigt på serier på tv:n...

Ni får ha en bra kväll allihopa och en fortsatt trevlig helg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar