Antal besökare

måndag, augusti 01, 2011

Förkyld

Jag är förkyld.. Jag är snorig, tät i näsan, ont i halsen osv.. Känner mig helt enkelt inte på topp och förstår ni vilken tyngd jag då har på mig när jag ska ta hand om 2 barn (själv pga att Peder är på jobbet), kunna amma den minsta och självklart var jag tvungen att ta det sista från släpen vi lånat av pappa för han ska få igen den imorrn, slänga in ved tar på krafterna kan jag säga..

Peder kommer nog hem snart och då får han göra det sista som behöver göras eller som man vill göra..

Ella har som tur är varit hos farmor och farfar sin från igår och fick igen henne idag efter middagen och hon har haft det så skoj där..

Glassbilen gjorde även ett besök så Ella fick se och träffa glassbilen för första gången och hon var så glad att man fick glass av den bilen.. När vi hade handlat lite glass och skulle gå in igen så sa Ella: Glassbilen fara?
Jag: Ja, den ska fara.
Ella: Hem och sova.
Jag: Jo, visst (Vi säger väl det)
Ella: HEJ DÅ GLASSBILEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar