Antal besökare

fredag, augusti 26, 2011

FredagsMys

Men hela familjen är inte hemma dock..

Ella myser ikväll med sin farmor och farfar och Peder har farit på jobbet för ännu en jobbarnatt...

Själv sitter jag här och myser med Svea framför tv:n.. Det är dock inte så mycket bra på tv idag.. Jag förstår inte vad som har hänt med filmerna på fredagar och lördagar....... Kanske man börjar bli för gammal (men det kan man väl inte vara när man bara är 25?) men jag minns när man tog fram fredagsmyset och det alltid var minst 2 filmer var på 3:an, 4:an och 5:an och första filmen startade alltid kl. 21,00... Vars är de nu?


Ella har varit supermysig idag och bara kramats med mamma, för det är mamma som är bäst.. Vi var förbi Daniel som fyller år idag och grattade och åt lite tårta förstås.. Fick då träffa hans lillasyster Fanny med karl och deras lilla son Rasmus. Han var så liten när jag jämförde med Svea, men han växer säkert ikapp snabbt. Sen kom Daniels mormor Doris förbi också n liten sväng och henne var det superlänge sen man träffade..


Men men, nog om det..


Jag antar att ni inte vet att idag när Peder höll på att sova efter att jobbat natt så ringer de från Rönnskär och säger att om han vill ha jobbet så får han fast anställning åt Boliden på Rönnskär. Självklart tackade han JA och han har idag skrivit på anställningsavtalet så from den 1/9 är han fast anställd..


Detta är så otroligt skönt att veta för nu har vi inget att oroa oss för under den närmsta framtiden...


Men men.. Nu tror jag att jag ska gå och sova eller se lite mer TV.. Har inte bestämt mig än......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar