Antal besökare

måndag, september 05, 2011

Jag blir chockad och förfärad..


Jag var på Lady Dahmers blogg och läste, hon länkade till Aftonbladet där de visar en hollywoodmamma som låter ta hål i öronen på sin 1-åring och jag blir chockad och förfärad. Hur kan man göra ett sådant övergrepp på sitt barn?

Hur kan man se på och veta att ens barn skriker av smärta och själv inte förstår riktigt varför bara för att man vill att de ska vara "fina". Fy tusan heller...

2 kommentarer:

  1. Jag piercade mina döttrar när dom var 3 dagar gamla. http://blogg.mama.nu/katarinaekholm/2011/09/06/hal-i-oronen-pa-ettaring/

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på din kommentar. Jag tycker det är hemskt att utsätta små barn för detta, speciellt då de inte har någon som helst vilja i det. Det är bara för stilla föräldrarnas egen ”snyggkänsla”.

    Jag skulle aldrig någonsin utsätta mina barn för detta innan de själva kan förstå vad det handlar om. Att bara låta ens barn leka med örhängen anser jag är farligt, för när som helst kan de slita ut hänget och kanske förstöra en bit av sitt öra. Men man tycker olika, det gör man. Jag håller bara inte med dig i det du har gjort.

    SvaraRadera