Antal besökare

tisdag, september 13, 2011

Samanfattning av idag..

Ellas feber försvann inte helt utan kom tillbaka och hon hade feber hela söndagen och lite på måndag morgon, sen var den bortblåst och jag har inte sett några andra tecken på förkylning eller så.. Kanske 3-dagars feber? Kanske något helt annat.. Vem vet.

Idag har vi myst i soffan, varit ute innan det började regna. Jag hann faktiskt kratta ihop massor med äpplen, typ 2 sopsäckar fyllda så pass mycket att jag just orkar med att bära dem.. Massor med äpplen alltså.

Därför bjuder jag in alla som läser min blogg till att komma och plocka! Det finns miljoner kvar uppe i träden (Ja, jag har faktiskt 2 äppelträd) så det är bara att komma, plocka, palla.. Kalla det vad du vill bara det försvinner lite äpplen..! ;)

Sen efter middagen så hälsade vi på Daniel, Frida och Zack.. Super trevligt var det och barnen (Trollet och Zack) busade, bråkade, jagade, skrek och allt annat barn faktiskt gör.. Knorran mös och förflyttades mellan famnar. Nu har jag sett hur de bor vilket var väldigt fint....

Vi syns...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar