Antal besökare

fredag, november 25, 2011

Studera?

Jag och Peder har ofta pratat om att när Peder väl får ett fast jobb så kan ju jag ta och börja plugga som jag faktiskt vill. Det har hela tiden varit framtiden som vi har tänkt på när vi väl har pratat om det, men sanning att säga så är den framtiden här. Peder har ett fast jobb med en bra arbetsplats och arbetsgivare. Nu kan jag söka mig in i studentlivet och bli något annat...

Jag vill inte jobba inom vården hela mitt liv även om det är ett jobb som jag anser är värdefullt och roligt på sitt sätt.

Men vad vill jag bli? Vad ska jag satsa på att plugga till?
Och medan jag hade dessa tankar i huvudet så läste jag en artikel på Aftonbladet om vilka jobb det kommer vara brist på i framtiden och jag började fundera lite till faktiskt. Vad tycker du att jag ska plugga till om du får välja ett av de yrken som finns på brist listan?

Och den artikel som jag läste kan du hitta HÄR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar