Antal besökare

fredag, november 25, 2011

Reklam på TV

Jag har nu sett den nya reklamen på TV för H&M.
Jag måste bara säga att de måste börja skärpa sig.

Jag menar att kvinnan i reklamen har på sig inget annat än underkläder och åmar sig i TV och som ni ser på bilden så trycker hon även ihop brösten ännu mer så hon ska se ännu mer sexig ut.

Nu kanske ni tror att detta är på kvällstid och inga barn får se denna strippshow, men så är det inte. Jag såg denna reklam massor med gånger nu på morgonen. Jag var tvungen att byta kanal flera gånger så att Ella skulle slippa se detta...
1 kommentar:

  1. Hej! Tack för det fina julkortet på dina sötisar! Hoppas att du och hela familjen får en härig jul! På tal om reklam tänkte jag att du kanske skulle uppskatta den här bloggen: http://saljgrejmedtjej.se/

    Kul att läsa och låta sig uppröras!
    /Frida

    SvaraRadera