Antal besökare

tisdag, maj 22, 2012

Äntligen sommar?

Äntligen har det varit värme i luften, soligt och skönt att vara ute utan jacka och låta barnen leka i trädgården med alla saker som finns där.

Vi spenderar största delen av dagen ute om det är soligt och därför har jag inte suttit mycket vid datorn och ganska dålig uppdatering. Men det får ni räkna med och jag kommer nog inte heller att sitta så mycket här då jag håller på att få ordning på allt som finns i denna trädgård (efter 3år av "orka ordna, det får växa igen") vilket innebär att det är mer slita/rensa och annat roligt som måste göras för att få ordning. Att de som bodde här före oss var ena som hade saker överallt i trädgår'n förbättrar ju inte mitt utgångsläge.

De dagar jag får må bra så försöker jag ordna lite grann och de dagar jag mår dåligt blir det inget gjort alls.

Men istället för att jag ska berätta allt så får ni istället se lite bilder. För en bild säger ju mer än tusen ord, brukar man väl säga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar