Antal besökare

torsdag, maj 24, 2012

På bussen efter läkarbesök

Sitter på bussen som är påväg hem. Har varit i Umeå på neurologen för att kolla upp huvudvärken min hos de som verkligen kan det hela.

Han tyckte att jag hade en vanlig spänningshuvudvärk. Varför jag haft den så länge visste han inte. Han bara trodde

Han sa: "din medicin gör att du har huvudvärk fortfarande. Det finns något som heter ...(minns inte riktigt men typ medicinsk huvudvärk) och mest troligt är det vad du har. Så du ska trappa ut medicinen, sakta, under månad 1 ska du halvera medicinen du tar idag. Under månad 2 ska du halvera dosen som var i månad 1. Månad 3 ska du vara utan medicin och då ska du märka att huvudvärken blir bättre."

Om det mot förmodan inte blir bättre trots att jag slutar med medicinen så ska jag få en medicin som ska hjälpa. Iaf om man ska tro denna läkare.

Om jag har mycket migrän (dvs varje vecka) så skulle jag få beta blockerare som förebyggande medicin.

Men vi får vänta och se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar