Antal besökare

söndag, mars 16, 2008

Helgen

Jaa, vad kan jag säga.. Blev inte så mycket att göra denna helg. Men som tur är så kom Peder hem så man fick umgås med honom oxå. Han är just nu i den andra lägenheten och fixar. Vi håller på att renovera en lägenhet just för att man ska kunna flytta in tidigare. Men vi har iaf valt tapeter och han har inte allt för mycket kvar av det hela. Jag hoppas ni fattar nu att jag ska bli Bureå bo. Peder kan inte flytta här ifrån förän han slutar med deltidsbrandkåren. Ja, han är brandman och har jour i helgen oxå så han måste vara högst 3 - 5 min från brandkåren. Men vad kan man göra? Bara pyssla på i lägenheten.

Jag har även lämnat Taxi till mina föräldrar just för denna helg. Men jag ska väl få igen honom snart antar jag. Det är så skönt att slippa tänka på honom ibland. Men jag saknar honom ändå.. Man vill ju ha nån att kelas med. Men han har det bra med Pappa där han får vara med i laggår'n och äta ko-skit och förstås att få bråka med Tjurarna om deras pellets..:P Haha, jag har en liten fräckis till hund. Jag tror att Taxi ser ut som nånting liknande detta foto. Nöjd och glad...

Men nu ska jag ta och fara och se hur det går för Peder i lägenheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar