Antal besökare

tisdag, januari 19, 2010

Tisdag 19 Januari

Jepp, Imorrn får jag barnbidraget och det är väl bra för pengarna är lite lite just nu, men det är ju klart att vi klarar oss tills vi får lön och FP och Peder ska ju ändå få en bra lön nu då han jobbade en hel del i December...

Vad mer har hänt då? Jo, vi var på Öppna förskolan i Måndags (igår) med Ella och trots att hon hade vaknat vid 06.20 och inte alls sovit något så höll hon igång tills runt 12 med att leka och ha jätte skoj... Tänkte fara dit imorrn också så då får vi se hur det blir... Hon är ju så söt när hon ska leka och ha sig, hon har ju till och med hittat en pojkvän som heter Conrad som hon gillar otroligt mycket så det är ju alltid kul...

Sen idag så for jag och Ella till stan och hälsade på mormor min och hon har det kämpigt när hon fortfarande inte kan äta någonting alls och jag längtar tills hon blir bra och frisk... Hon försökte hålla humöret uppe men man märkte att allt var inte frid och fröjd där och jag bara hoppas att behandlingen funkar för henne...

Sen tror jag inte att jag har något att berätta mer just nu, men lägger in några bilder på odjuret så ni kan beundra.. ;)

3 kommentarer:

 1. ok men va gulligt av dig!!:):) då ska jag ta och kolla den där listan!:):)

  //frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera
 2. listan där gick ej kolla på på min dator!:(

  //frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera
 3. men guuuud va stor hon har blivit!!!!!:):)

  //frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera