Antal besökare

lördag, augusti 07, 2010

Länge sen sist...

Men när ska man kunna skriva när man har haft en unge som har varit förkyld typ 3ggr den senaste veckan...

Sen har hon börjat vilja vara uppe länge på kvällen så jag kämpar just nu med att få henne att faktiskt sova när jag bestämmer... Men det går väl sisådär...

Men nu ligger hon iaf söt som en Ella faktiskt kan vara i sin vagn ute och sover... Var supertrött nu så det är ju bäst att faktiskt låta henne sova då...

Sen så har jag ju semester nu så det känns ju faktiskt superskönt... Har haft semester i 3 veckor nu så jag är utvilad väldigt bra tycker jag...

Nästa vecka börjar vi inskolningen på Ellas nya dagis vilket känns väldigt spännande och jag hoppas att vi får en bättre inskolning denna gång... Jag ska skriva ner lite frågor som jag ska ta med och fråga... Känns bättre om jag skriver ner dem för annars kommer jag inte ihåg något alls...

Det är ju Triaden idag så jag ska fara och se hur det går för de som gör loppet men det verkar däremot som om jag inte kan fara dit ikväll vilket känns lite tråkigt... men vad gör man? Har man en liten så har man.. ;)


Nu har jag snart slut på saker att skriva så jag ska gå och göra nå annat..:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar